BUSY WOMAN

GOOD FOR YOUR BODY SMOOTHIE


Her til morgen lavede jeg denne smoothie. Jeg fik idéen, ved at kigge i fit living magasinet igennem, og landte over denne opskrift. Så simpel! Regnede med jeg skulle bruge en juicepresser, men jeg kunne nøjes med at bruge min blender. Den smager rigtig godt, selvfølgelig en del ‘frugtkød’, men det gør intet for mig. Nydes helst iskold. Senere i dag skal jeg se knæk cancer live, men nu vil jeg snart tage op i fitness. Andre der skal se knæk cancer i dag?

Det du skal bruge er:
4 dl mælk
500g jordbær
25g ingefær
4 æbler

Sådan gør du:
Rev æblerne og ingefæren, hvis du bruger frosne jordbær, så optø dem. Derefter tag jordbær i blender sammen med æble, ingefær og mælk. Blend. So easy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY WOMAN