NEW ITEMS

CHRISTMAS WISHES

CHRISTMAS WISHES INSPI

Julen er lige rundt om os, der er under en måned til at dejlige december begynder, og jeg glæder mig. December bliver fantastisk, jeg kan ikke vente. Jeg skal til London i starten af december, min yndlings by. Det bliver så dejligt. Derudover glæder jeg til jeg færdiggøre Engelsk, glæder mig dog ikke særlig meget til eksamen.. Så glæder jeg mig til sne, julelys, julekalendre, advents søndage, jul. Også er det bare helt perfekt at gå i skole i indre by, gå ned af Københavns gader omringet af julelys, julehygge og ikke mindst snuppe en kop kaffe, te eller chokolade i hånden.. 

Jeg har lavet denne fine collage til jer, i ønskede at få jule ønske inspiration, her har i den. Nogen af tingene på collagen ønsker jeg mig. Som en hvid skjorte, Mulberry ting, Marc Jacobs ur, Balenciaga armbånd, Acne cardigan og en ny blazer. Derudover ønsker jeg mig også en masse fine interiør ting til mit værelse og smykker kan man altid bruge. Men er ikke engang halvt færdig med min endelig ønske liste.. Så hvis du har lavet en julegave inspiration’s collage eller lign. så link den gerne! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ITEMS