Down To Earth

Pony Slip-Ons

 photo IMG_2361_zps0d5d0e25.jpg

 photo IMG_2363_zpsbe8d7cb5.jpg

Endelig fik jeg mine slips-on, jeg er allerede ret glade for dem, selvom jeg modtog dem så sent som i går. Jeg har så længe villet ønske mig et par slip-ons i sorte med pony hår, og endelig fik de dem på lager igen. Jeg syntes slip-ons trenden er super cool, og kan virkelig pifte et kedeligt outfit op.

Derudover er jeg er blevet syg, så forfærdeligt. Det ødelægger min trænings rutine, og har slet ikke overskud til at være syg nu.. Også er det 1. December i morgen, kan slet ikke vente, elsker jul!

Husk at deltage i min giveaway, HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Down To Earth