MY LIFE THROUGH INSTAGRAM #1

CASEAPP IPHONE COVER

 photo IMG_2263-2_zps6f29250d.jpg

 photo IMG_2260_zpse741a097.jpg
For langt tid siden modtog jeg dette cover fra CaseApp, som jeg selv har designet som jeg ville. CaseApp er super smart, du kan designe dine egne iPhone covers, skins eller skinstil computeren eller ipads. Jeg syntes det er fedt at kunne designe sit eget personlige iPhone cover, som gør det til ens eget. Kvaliteten er super, det har virkelig beskyttet min telefon godt. Kig forbi CaseApp her!

– I dag har jeg hele dagen fri, fordi vores lærer er syg, super dejligt. Det skal udnyttes med en løbe tur!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LIFE THROUGH INSTAGRAM #1