DREAM HOME

SOMETHING ABOUT TRAINING
Ja, jeg er jo begyndt at træne en del, jeg træner ca. hver anden dag i ugens løb. Jeg starter altid ud med at tage løbebåndet som opvarmning, derefter går jeg i gang med styrketræning af hele kroppen. Jeg har fået langt et træningsprogram af en vejleder i FitnessDK, som jeg benytter godt. Jeg er også en del færdig i kroppen efter, men jeg desværre ikke tid til at dele dagene op i sektioner, såsom balder og ben den ene dag og noget andet den anden dag. Hvis jeg ikke når i fitness, så træner jeg bare derhjemme med noget cardio og pilates.

Når jeg er færdig med at træne tager jeg måske en protein bar eller noget jeg køber i mit fitness center, eller ingenting. Jeg har fået købt nogle Quest bar, som er rigtig populære, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg syntes om dem. Førhen har jeg taget protein shakes, men bryder mig ikke rigtig om smagen, desværre..

Jeg tager derudover vitaminer og mineraler fra FitnessGuru, som er en bøtte der hedder ”OnePack”, det er nemt og godt! Derudover har jeg denne trænings log, men har ikke rigtig benyttet den så gevaldigt meget.. Træner du?? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM HOME