MERRY CHRISTMAS

PRESENT ONE
Åh, havde i også en skøn juleaften? Det er altid rart med jul. En af de gaver jeg fik var disse lækre Nike Fly Knit Lunar, de er seriøst udsolgt over alt, men min mor har været heldig at finde dem, jeg er så glad for dem allerede!! De er som en drøm at gå i. Derudover fik jeg noget andet sportstøj osv, jeg skal nok lave indlæg med det meste af mine gaver snart. Nu skal jeg bare op og træne i dag, der er første julefrokost i morgen nemlig. Knus herfra, og god jul igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS