PRESENT ONE

OTHER PRESENTSHer ser i nogen af mine andre gaver, har også fået nogen andre, men de skal byttes. Jeg har fået Nutraminos Carbo Energy, som jeg er super glad for, det skal hjælpe mig til at holde min energi og hydrerer under løb. Derudover har jeg fået Kari Traa ski undertøj/løbe tøj, da jeg skal på skiferie i starten af Januar med min kæreste og hans familie, og derudover manglede jeg også langærmet løbetrøje, og det er sindsygt lækkert. Samt fik jeg Nike sportstøj, og denne lækre Benetton trøje. Hvad har i fået? Syntes altid det er sjovt at høre/se hvad andre har fået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESENT ONE