OTHER PRESENTS

OUTFIT INSPIRATION #1


Har lige fundet en masse fine outfits på Tumblr. En af mine største inspirations kilder til outfit inspiration er helt klart Tumblr og gadebilledet. Men alligevel bliver mine outfits altid lidt halv kedeligt, især fordi jeg ikke har den store tid om morgen. Men jeg syntes helt klart det er nemmere at gå ud at købe tøj man har set i gadebilledet eller på Tumblr eksempelvist. Her for tiden er jeg ret vild med fluffy sweater, skjorter, turtle necks og slips on. Hvor finder du tøj inspiration henne? og er indelægget nyttigt? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OTHER PRESENTS