OUTFIT INSPIRATION #1

HAPPY NEW YEAR + GOODBYE 2013


Åh, 2013 for mig har været meget meget blandet. Det første halv år ca var en fest, og var rigtig fedt. Men det sidste halve år har været rigtig svært og rigtig rigtig hårdt. Der skete rigtig mange nedture. Jeg stoppede på mit gamle gymnasium, og skulle starte nyt, hvilket var svært og hårdt. Nu gælder uddannelsen for mig bare om at overståes, kan glæde mig over at der kun er 1 år og et halvt tilbage, så student! Men jeg glæder mig til 2014, at se hvad året bringer. Håber det bliver et år som har flere opture end nedture! Har i hvert fald sat mig en masse mål 🙂 Men godt nytår til jer alle derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION #1