OUTFIT INSPIRATION #2

BACK AGAIN FROM NORWAY


Så er jeg tilbage fra Norge, har faktisk helt glemt at informere jer om at jeg tog på skiferie. Jeg har været i Hafjell i lille hammer med min kæreste og hans familie på ski ferie. Det har været så fedt, virkelig. Det var første gang jeg har været på ski, da min familie aldrig har gjort det. Jeg er så overlykkelig for at ha oplevet det, da jeg så længe gerne vil have prøvet det. Det er hermed gjort, og jeg lærte det på under 2 timer, no kidding. Nu tager jeg allerede de røde/sorte, og kan allerede have fart på samt hoppe. Jeg griner af at jeg var ved at græde over at være på liften, og skulle stå på ski første gang. Men det har været så fedt, glæder mig til jeg skal prøve det igen. I går var vejret så smukt, og det var også ret koldt, omkring – 20. Har i stået på ski før?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION #2