BACK AGAIN FROM NORWAY

CONFIRMATION OUTFITS INSPIRAITON

confirmation inspi

Konfirmationerne er lige rundt om hjørnet næsten, folk er allerede ude at få kjolerne i hus, så her er lidt inspiration til dem der skal konfirmeres, eller måske bare bliver studenter eller afslutter folkeskolen? Hvad ved jeg. Men her ser i lidt forskellige bud. Jeg er godt klar over tingene er dyre, men en konfirmations kjole koster jo stort set det samme? og du kan bruge tøjet igen efter. For at se hvor tingene er fra, bare klik på billedet. Ville ønske jeg skulle konfirmeres igen, blev selv konfirmeret i 2011, så det er længe siden, ville ønske jeg havde købt noget mere lign dette. Hvad syntes du om sådan et indlæg her?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK AGAIN FROM NORWAY