MY WORKOUT MUSIC #1

MY SKINCARE ROUTINE


 RENS:
1. Neutral Face Wash – Jeg bruger denne face wash til at vaske mit ansigt af med morgen og aften. Dette kan jeg ikke undvære, jeg føler mig så beskidt så i ansigtet, og det er bare ubehagligt. Selvom man ikke har haft makeup, så gør det alligevel, fordi du har måske gået i bil osen.

2. Matas Natur Skintonic – Jeg betræber på med alle mine ansigt produkter skal være uden parfume, uden parabener og farvestoffer. Derfor bruger jeg helst svanemærket produkter. Denne skintonic købte jeg fornylig, og har manglet en længe. Bruger den efter rens, og inden creme.

3. Nuxe Face Wash og Rens af makeup, fik jeg i adventsgave, den dufter dejligt, men bruger den egentlig sjældent, da den er svær at benytte.

Til mine eksklusive rensedage bruger jeg:
 1. Jorg0bé Refreshing scrub mask – den er rigtig rigtig god, og bruger den 2-3 gange om ugen. Min hud er SÅ blød efter jeg har brugt den. Den indeholder små slibekorn og mint. Minten gør lidt ondt at have på i de første minutter, men huden bliver så frisk!

2. Jorg0bé Peel off mask – har jeg fornylig købt, den lover godt, har hørt så meget om den. Men man skal have den på i 30 min, så nogengange kniber tiden til det. Men glæder mig til at få den brugt mere, super lækre produkter begge!!

 Mine cremer:
1. Embryolisse Lait-Créme concentré – denne creme bruger jeg hvis jeg virkelig mangler fugt, da den er god fugtgivende, men igen den indeholder parfume, og det bryder jeg mig ikke så meget om i mine skønheds produkter.

2. Neutral Face Cream – Super god! Denne er jeg glad for, der er ikke så meget at sige. At den er super god.

3. Derma 24h cream – Denne købte jeg på tilbud i går til 35kr!! Så den skulle lige med, glæder mig til at bruge den, når jeg ikke har mere neutral.

4. NUXE Hand cream – Denne fik jeg også i adventsgave, og den er super god fugtgivende!!

Blandede produkter:
1. Lush Sweet Lips lip scrub – denne er super god til hvis man skal have de dødehudceller af læberne!

2. Elizabeth Arden Eight Hour – denne bruger jeg til læberne når de er super tørre!

3. Nuxe lip balm – Super god lip balm! Dufter vidunderligt.

Generelt går jeg efter produkter til min hud uden parfume, farvestoffer, parabener og andre dårlige kemikalier. Derfor svanemærket. Jeg føler at min hud rent faktisk er mere ren, og at jeg ikke få alle de kemikalier ind i mig. Hvilke produkter bruger du? Fandt du indlægget nyttigt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WORKOUT MUSIC #1