MY SKINCARE ROUTINE

WISHLIST FOR WARDROBE

wishlist for wardrobe

Her for tiden sukker jeg gevaldigt over masser af lækre items, eller det gør jeg vel altid. Men jeg har lavet en collage over hvad godt kunne tænke mig lige her for tiden, – og en del andet.. Jeg kunne godt bruge en forårs jakke, kunne være lækkert hvis den var fra Moncler. Ny lækker taske, smykker, nogen basiske tee, flot undertøj, nye solbriller, en hue, nyt Balenciaga armbånd og en turtleneck og en masse andet!(selvfølgelig) Jeg havde faktisk fundet en turtleneck jeg ville ha, men da den ankom, var det slet ikke det jeg havde håbet, så må lede videre! Hvad går du og drømmer om lige for tiden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SKINCARE ROUTINE