WISHLIST FOR WARDROBE

STILLE TONER

Er der noget bedre end at ligge og drømme sig væk til stille musik, tanker der går om hvordan bliver fremtiden, hvad skal jeg i morgen eller hvordan fortiden var. Jeg elsker det. Jeg føler mig nogen gange på en sky, liggende med lukkede øjne og drømmer mig langt langt væk i min egen lille musik bobbel. Jeg elsker at ligge og lytte til stille indie hits. Her får i nogen bud på hvad jeg hører. Især Sleeping At Last, de er klart nogen af mine favoritter, alle deres numre er så eventyrlige og idylliske. I kan følge min playliste HER HER HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST FOR WARDROBE