MY TUMBLR JUST TURNED 2 YEARS

THE NATURAL LOOK

makeup makeupDer er så meget fokus på det naturlige look, både i blog verdenen, mode magasinerne og model verdenen. Og jeg er ret så vild med det. Både fordi jeg selv kan lide at være naturlig, med ikke så meget makeup, men også fordi det er sindsygt pænt. Jeg har lavet en collage på hvilke makeup produkterne man kunne bruge, her ser i meget mac, fordi det er mit absolutte yndlings makeup mærke. Jeg elsker alle elementerne blush, highlighter, sarte brune øjenskygger, bronzer og at markére sine bryn. Nedenunder ser i smukke Anna Selezneva, som altid er meget naturlig i hendes makeup look.  Er du også vild med det nye fokus på det naturlige look & hvilket makeup er dit yndlings?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TUMBLR JUST TURNED 2 YEARS