ACNE RAYA IN ACTION

RABBIT FOOT RING

 photo IMG_2943-001.jpg

 photo IMG_2944-001.jpg
I onsdag modtog jeg denne forfærdelig flotte ring fra Jane kønig, designet af smukke Marie fra vilde kaniner. Jeg var så enormt heldig at vinde den på Cecilies blog. Jeg blev virkelig glad, da jeg fik en mail fra cecilie om at jeg havde vundet. wow. Men allerede nu er jeg rigtig glad for ringen, og bruger den stort set hver dag. Den er jo så smuk. Hvad syntes du om ringen Marie har designet for Jane Kønig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE RAYA IN ACTION