RABBIT FOOT RING

OUTFIT ON ISLANDS BRYGGE

 photo UntitledExport1.jpg

 photo UntitledExport2-1.jpg
I foregårs på valentines day, gik jeg en tur på Islands Brygge med min dejlige kæreste, vejret var helt perfekt. Jeg fik taget et par outfits billeder, ud med vandet. Igen bær jeg min dejlige acne cardigan, skjorte fra noa noa, jeans fra zara, sneakers fra nike, min taske er fra envii samt er mine smykker fra jane kønig og line&jo og solbrillerne er fra ray-ban. Senere på dagen var vi ude at spise sushi, super lækkert. Hvad lavede i på valentines day?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABBIT FOOT RING