SATURDAYS WISHES

MY LALA
Jaaa, endelig fik jeg mit længe ønsket lala berlin tørklæde, har virkelig gået og sukket efter dette lækre tørklæde. Det er så dejligt blødt kashmir, og det fineste mønster, jeg elsker at have det på. Det var faktisk lidt impuls køb i sidste uge, og ikke spor planlagt, men jeg fik 15% på mywinther, kunne jeg ikke sige nej! Åh elsker det!

 Forresten havde jeg fødselsdag i går, så nu er jeg 19 år, ikke rigtig til at forstå, men jeg havde en rigtig dejlig dag, og ikke mindst dejligt skønt solskin! Jeg må have været super artig, når det var den første varmest dag i 2014, wuuuuh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAYS WISHES