MY LALA

KARMAMEJU

 photo IMG_3042-001.jpg

 photo IMG_3044-001.jpg

 photo IMG_3045-001.jpg

Da jeg havde fødselsdag her i mandags, hvor jeg blev 19, wuhu, kun ét år tilbage hvor jeg er teenager. Men af min dejlige kæreste fik jeg en kæmpe Karmameju ”goodie” bag med alle disse lækre produkter. Åh, hvor jeg elsker Karmameju, hverdag er blevet en glæde, fordi jeg skal bruge mine skønne produkter, hverdag har jeg spa dag, haha. Det dufter virkelig så skønt, og naturligt. Alle produkterne, kan virkelig anbefales. De er virkelig gode alle sammen, og det er virkelig lækkert med ENDELIG en shampoo og balsam uden alt muligt unødvendig kemi, og syntetisk parfume, som rent faktisk er god. Har du prøvet Karmameju?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LALA