JUST CHECKING IN

15 FACTS ABOUT MEJeg har en slags fobi for snavs der skal røre min mund f.eks. har jeg det dårligt med bestik, glas på resturanter eller lign.  Jeg har flyttet rigtig mange gange i mit liv Jeg har gået på 9 forskellige skoler i mit liv Jeg elsker Harry Potter Jeg har redet stort set hele mit liv, siden jeg var 4, stoppede så da jeg var 17. Jeg har altid været ret god til sport, undtagen badminton. Jeg har været alene til USA i 3 uger. Jeg har haft hunde lige siden jeg blev født Jeg drømmer om at komme til New York Min yndlings by er London, og har været der hvert år de sidste 3 år, 2 gange sidste år. haha. Jeg hader min krop Jeg har en kæreste Jeg er 19 år Har ikke taget kørerkort endnu Jeg elsker surt slik

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST CHECKING IN