15 FACTS ABOUT ME

NEW PHONE
wupwup. Syntes jeg viser ret mange ”new ins” her på det seneste? Nå men, jeg har købt mig en iPhone 5s, af den grund at min gamle iPhone 5, var smadret 2 gange, faktisk 3. Den smadret først på bag siden, men det var meget lidt, at den ikke behøves at laves, så blev for skærmen smadret, åh no, jeg bruger 1000kr på en f*cking ny skærm, men den gik så også i stykker, derudover var der også noget galt med den, og jeg havde mistet min garanti allerede.. Så den solgte jeg (spørg mig ikke hvorfor nogen gad købe den). Jeg havde så en 4’er i halvandens uges tid(lånte min søsters gamle) og jeg kunne ikke leve uden en 5’er, når du først er vant til den, kan du ikke skifte den ud til en 4! Så jeg er ret glad for min nye iPhone 5s i guld, ret sej farve, efter min mening, og så er det også noget helt nyt. Denne gang skal den virkelig ikke gå i stykker, haha, har allerede købt sådan en super skærm protector, måske den kan anes?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FACTS ABOUT ME