NEW PHONE

NEW BALENCIAGA BAG
Ej, syntes det er lidt pinligt at den her blog snart kun handler om ”new ins”, men nu skal jeg nok stoppe og få nogen andre indlæg ind.
I dag modtog jeg min længe længe ønskede Balenciaga city taske, efter noget opsparing og en masse masse arbejde i sidste måned. Jeg er så glad for endelig at være ejer af en Balenciaga taske, jeg har virkelig været nærmest stresset over, hvilken af city modellerne jeg nu skulle vælge, men det blev til Giant 12 silver. Og jeg er rigtig glad for mit valg. I skal nok få en masse outfits billeder i den nærmeste fremtid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW PHONE