NEW BALENCIAGA BAG

WANTIES AT THE MOMENT

wantiessss

Disse items er noget af det jeg ønsker mig aller mest ligenu. Jeg vil gerne have mere lyse items ind i min garderobe, i stedet for alt det sorte, mørkeblå og grå der befinder sig ligenu. Jeg syntes print er noget af det fedeste lige for tiden, og craver det rigtig meget. Derudover er jeg også på udkig efter de perfekte cowboy jeans, og faktisk også lyserøde jeans! Er gået i rigtig forårskuller.  Hvad går i og ønsker jer i garderoben ligenu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALENCIAGA BAG