DREAMS, LIFE AND JUST AN UPDATE

CLASSIC OUTFIT


Her forleden havde jeg min nye skjorte og sweater på fra Tommy Hilfiger af, meningen med købet, var egentlig jeg kun skulle have en skjorte, men jeg kunne slet ikke stå for denne fine sweater. I forvejen har jeg en svaghed for mørkeblå og rød sammen. Jeg tilsatte den min skjorte til jeg også købte, som er en klassisk hvid og blå stribet, med fede detaljer. Til min outfit havde jeg min trofaste Balenciaga taske ved mig, samt smykker fra Line & Jo, og ur fra Hilfiger. Jeg elsker at gå i klassisk tøj, som skjorter osv. Det bare sjældent jeg falder over de perfekte skjorter, sweatre mm. Hvad syntes i om det klassiske look, er i også vilde med skjorter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMS, LIFE AND JUST AN UPDATE