Wouldn't Mind Wearing

Summer Vibes

Summer #1

I går mærkede vi det første pust af sommerens dejlige varme, ramme vores blege vinter hud. Nu kan man jo ikke få nok, så nu må solen altså gerne blive ved! Derfor blev jeg helt grebet af stemningen, og nu vil jeg bare have sommer tøj ind i min garderobe, en masse farver blandet med det kedelige basiske. Jeg går og drømmer om brun hud, neon sandaler, lækre farverige sunnies, farvede bikinier og lækre shorts til de brune (kommende) ben. Jeg glæder mig som et lille barn til sommer!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wouldn't Mind Wearing