Bouclé

Fiber Buns

 photo IMG_3312-001_zps9cf713ea.jpg

 photo IMG_3313-001_zps653e2c1f.jpgmmm, mums. I dag lavede jeg disse lækre fiber boller med en opskrift fra ”dit sunde liv”. De er virkelig lækre og rigtig nemme at lave. De er med æble, kanel, kardemomme, hørfrø, husk og lidt ingefær. De er rigtige gode for maven og fordøjelsen og de smager virkelig himmelsk. Jeg tror lige jeg skal nuppe en mere, og prøve den med smør, mmm.. Derudover kan jeg virkelig anbefale bogen, den er super god, og du får en masse viden. Der kommer snart mere blogging da jeg har været på et lagersalg med noget tøj og jeg har prøvet noget nyt kost tilskud, så stay turned!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bouclé