Home Living

Triangl Bikini

 photo UntitledExport8-001_zpsd41fca85.jpg

 photo IMG_3217-001_zps89ec5117.jpg

Denne flotte bikini kom ind ad min dog for nogle dage siden, er den ikke bare fin? Den er fra Triangl, som i måske nok kender? Triangl laver nogle virkelig lækre bikinier og undertøj, som jeg syntes i skal checke ud HER. Hvis det stod til mig, ville jeg da gerne have flere af slagsen (tihi). Men jeg valgte altså denne udgave, den hedder Arizona Sunset, og kunne lige forstille mig den ville være så lækker til solbrun hud. Kan næsten ikke vente til jeg skal til Gran Canaria her til sommer, så jeg rigtig kan få benyttet bikinien fuldt ud! Derudover må sommeren gerne komme NUUUU.

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Living