Triangl Bikini

Plusfine bukser

 photo UntitledExport10-001_zps6d7d2a06.jpg
I tordags var jeg til lagersalg lige hurtigt med min mor. Min mor havde været der tidligere på dagen, og det var faktisk hende der havde købt disse, men de var for små til hende, så jeg fik lov til at få dem. Jeg har også købt en masse andre lækre ting derfra, som i måske får at se. Men disse er jeg ret glade for, og det er nok ikke nogen jeg selv normalt ville have købt. Men jeg syntes de er rigtig fine og feminine. Jeg er glad for at få lidt mere lys og printet items ind i min garderobe, da den ellers er meget klassisk og mørk. Hvad syntes i om bukserne, er de for meget for jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triangl Bikini