Plusfine bukser

New Stella Mccartney

 photo IMG_3464-001_zps929499c2.jpg

 photo IMG_3469-001_zpscdd5b6fd.jpg
Måske har i allerede været hurtige og set mit nyeste post på instagram. Jeg har nemlig købt mig et så lækkert Stella Mccartney iPhone cover. Jeg manglede virkelig meget et flot iphone cover, da den bliver rigtig ridset af bare at ligge nede i tasken. Jeg har mange gange haft øje på iPhone ituierne fra Stella Mccartney, jeg syntes de er super flotte. Jeg fandt jeg tilfældig vis en sød pige der solgte det på Trendsales, og købte det faktisk straks. Jeg er ret vild med snake-print lige for tiden, syntes det er super flot. Dette er i en Metallic farve, og det er virkelig pænt syntes jeg. Hvad syntes i??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plusfine bukser