New Stella Mccartney

Wanties at the moment

wantiessss

I øjeblikket craver jeg ret meget disse items, jeg skal i hvert fald have et par nye solbriller, er ret træt af mine wayfarers nu, og jeg vil ret gerne have nogen fra Celiné da, jeg elsker det kraftige stel. Derudover vil jeg vildt gerne have en PLAY trøje, snarest! Helmut blazeren, er så smuk. Jeg vil bare gerne have alt overstående, hehe. Det er længe siden jeg sidst lavede indlæg, men det skyldes fordi jeg ingen idéer har for tiden.. Desværre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Stella Mccartney