Wanties at the moment

In The Field

 photo UntitledExport_zps140b542a.jpg

 photo UntitledExport1_zps19fce7cc.jpg

Cardigan Plus Fine Top Mango Jeans  Zara Shoes Sebago Bag Mulberry Sunnies Ray-Ban

Oh! Det er længe siden der sidst har været outfit billeder på bloggen, så det er vel på tide?! Men dette outfit bar jeg faktisk i går, da jeg var en smut i Lyngby. Jeg har mine nye sko på fra Sebago, jeg har altid gerne ville eje et par sejlersko. I ser min forholdvis nye plus fine cardigan, jeg har købt på lagersalg, og jeg er så glad for den, den har det fineste mønster på ryggen med sten. Derudover en ny top fra Mango, som jeg er ret vild med. Hvad syntes i om outfittet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties at the moment