In The Field

New Marant Shirt

 photo UntitledExport3_zps573bc55b.jpg

I mandags var jeg i Lyngby, fordi jeg skulle ind og se forpremiere på THE FAULT IN OUR STARS!!!! *skrig*. Jeg elsker den film, og skal se den igen, nok bare ikke lige i biografen, fordi man græder ret meget, men hold da op, den er virkelig god! Jeg har aldrig tænkt så meget på en film efterfølgende. Men nok om den fordi, dette indlæg skal handle om mit nye køb jeg gjorde mig den dag. Meningen var bare vi skulle ind og se filmen, men så faldt jeg over denne smukke skjorte på et udendørs stativ. Den smukkeste Isabel Marant skjorte på 50%! Jeg har ledt efter sådan slags skjorter, fordi jeg syntes de er så fine og jeg kan godt lide den franske stil og blande den med min egen. Er den ikke fin?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In The Field