New Marant Shirt

Outfit With A New One!Top Mango Pants Envii Shoes Birkenstock Bag Stella Mccartney Necklace Jane Kønig 

Hvis i følger min instagram har i allerede set min nye Stella Mccartney taske! Jeg købte den i går i Milium på udsalg, så det var ikke engang planlagt. Er virkelig glad for den, for har kigget flere gange på den inde i deres butik. Men kunne ikke stå for den, når den nu var med rabat på! Men dagens outfit er rimelig casual. Men alligevel syntes jeg toppen og tasken formår at peppe det op til at det ikke bliver alt for chill. Hvad syntes i om tasken og outfittet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Marant Shirt