Sheinside

SUMMERSUMMERSUMMER

summer time!

Jeg har så store forventninger til denne sommer, jeg håber vejret bliver fantastisk, stemningen er i top og jeg bare har det rigtig godt og dejligt. Jeg skal selv til Gran Canaria, og jeg kan virkelig ikke vente. Jeg glæder mig som et lille barn! Glæder mig bare til varme, saltvand, hygge, smil, glæde, tan, farvede items, alt!! Nu er vejret i Danmark blevet total dårligt, så er det godt jeg snart rejser, også håber jeg bare det er super lækkert når jeg er hjemme igen. Jeg har lige kreeret en lille collage, som jeg bare bliver mere sommer stemning af. Forresten vil i have en sommer playliste?? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sheinside