SUMMERSUMMERSUMMER

Bloganbefaling Whittaheart

 photo Desktop.jpg

Hey! I dag vil jeg prøve noget nyt, nemlig en bloganbefaling. I dag vil jeg præsentere jer for smukke smukke Alberte, som står bag bloggen www.whittaheart.dk. Hun har virkelig en sans for stil. Har i lige set hendes nye Ganni sko(!!!!) Hun tager de smukkeste billeder efter min mening, samt styler hun de fedeste outfits, og dem er der masser af på bloggen. Jeg syntes helt klart i skal tage en tur forbi søde Alberte! Klik ind forbi HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMERSUMMERSUMMER