Bloganbefaling Whittaheart

VACAY

 photo summertime.jpg

Hey! Der bliver en lille sommer pause på bloggen, da jeg rejser til Gran Canaria i morgen(!!). I’m so excited!!!! Jeg glæder mig til at slappe max af. Så derfor tager jeg hellere ikke min computer med, da jeg bare gerne vil slappe af uden alt muligt elektronik, jeg vil dog stadig opdatere min instagram, så husk at følg mig – @Julie_lentz. Men jeg er kun væk en uge, så er altså snart tilbage med friske indlæg til jer! Ciao! Hvor skal du hen på sommerferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling Whittaheart