Love This Home

Autumn….

fall, can't wait!

Jeg ved ikke om i allerede ved det fra sidste år af, men jeg ELSKEEEER efteråret. Det er min absolut yndlings årstid. Alle designernes AW-kollektioner rammer altid lige i øjet. Det er bare meget glæde ved efteråret syntes jeg. Især når bladene skifter farve, de indendørs aftner med te, hvor regnen siler ned. Det er ren hygge syntes jeg. Men som sagt alt det lækre tøj udkommer om efteråret, og jeg burde egentlig have sparet op til at kunne købe noget, men nej mit budget bliver lidt stramt.. Det forklare jeg nærmere om 2 ugers tid…. Er i også vilde med efteråret eller det bare mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love This Home