Autumn....

News from billig voks

 photo IMG_8291-002_zps7e130b2f.jpg

 photo IMG_8302-002_zpsaf398f52.jpg

For en uges tid siden ca modtog jeg disse ting fra Billigvoks.dk. En silvershampoo, tangle teezer og nogen hår elastikker. 

Alle tingene er super gode, og jeg er glad for mine valg. Silver shampoen har gjort at jeg fik de værste gule toner ud af mit hår, hvilket er super dejligt. Syntes ikke selv det er pænt når det er pis gult. Haha. Derudover hvis i ikke har prøvet en Tangle teezer så gør det! Den reder håret ud så nemt om det er tørt eller vådt!! Så lækkert. The o-elastikker syntes jeg er ret praktiske og seje, de er gennemsigtige, så det er fedt man ikke kan se man har elastik i håret. 

Alt i alt gode produkter jeg valgte mig, og billigvoks, er en super god hjemmeside og ikke mindst billig. Kan klart anbefales! 

Nu skal jeg ned på havnen og spise frokost, og senere skal jeg ud at spise fordi min søster har fødselsdag, så lækkert. Derudover i går fik jeg nyt job!!! Er så glad! Weeeeh. Håber i har det godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn....