Sheinside Outfit

New Beauty Stuff

 photo IMG_8341-001_zps3d7bfdcc.jpg

 photo IMG_8346-001_zps38663a77.jpg

 photo IMG_8348-001_zpsa91eef9b.jpg

Hey, så checker jeg ind igen, det føles som langtid siden, men det er det ikke engang. Jeg flyttede i egen lejlighed med min kæreste i søndags, så der har været lidt run på. Men nok om det, det kan vi snakke om senere. For nogen dage siden modtog jeg disse lækre produkter, som jeg har købt. Jeg manglede både en ny ansigtsrens og en ny creme til ansigtet. Jeg købte det fra mærket REN, fordi jeg syntes det er så super lækkert + det er uden alle mulige dårlige kemikalier, så det er så lækkert! Det dufter også virkelig lækkert, ren luksus. Derudover købte jeg et til renseprodukt, som er en exfoliating cleanser. Som renser mere i dybden. Derudover købte jeg et sæt Real Techniques børster, som er så gode! Fordi jeg købte for et vis antal penge, fik jeg et sæt Balance Me læbe produkter med, og de er virkelig også lækre. Så gode køb syntes jeg. Men nu vil jeg snart smutte på arbejde…. Øv øv.

Knus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sheinside Outfit