HOME DECORATION

Simply Simply

 photo UntitledExport9_zpsdcb644af.jpg

Jeg elsker egentlig at have enkelte outfits på, men mixede sådan at det ikke ser alt for afslappet ud. Så er det nemt lige at tilsætte et par pæne sko og en flot taske. Her har jeg mine faktiske nye billi bi biker boots på, min Stella Mccartney taske, en tee fra samsøe på, og bare jeans fra zara af.. Minder mig om jeg skal altså have nogen nye sorte jeans hurtigst muligt! Det er ret langtid siden jeg har postet et outfit, det vil jeg blive bedre til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME DECORATION