Simply Simply

New Nespresso

 photo UntitledExport10_zps879e7f51.jpg

 photo IMG_8537-002_zpsd3465ed6.jpg

 photo IMG_8539-002_zps4dddc4a7.jpg

 photo IMG_8551-001_zps0b881126.jpg

Det er egentlig lidt tid siden vi købte os denne Nespresso maskine, men jeg har ikke fået den vist til jer. Jeg ved ikke helt hvad modellen hedder, men det er den hvor mælkeskummeren er på selve maskinen, som i kan se. Vi begge er virkelig glade for den, den er bare så super nem, og kaffen smager himmelsk! Også kan man både lave iskaffe, og alt muligt. Jeg tænkte på det er måske også meget sjovt at se her på bloggen hvad vi køber til lejligheden nogen gange? I skrivende stund, sidder jeg netop og overvejer bestille lidt hjem fra Ellos til vores lejlighed. Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simply Simply