Tip til sund snack

12 Facts About Me

1. Jeg er særlig sensitiv 2. Jeg har en fobi for at snakke i telefon med andre end min mor, far, søster og kæreste… 3. Jeg er utrolig selvkritisk 4. Jeg gider faktisk ikke bo i Danmark, og ønsker mere end noget andet end at bo i f.eks. London 5. Jeg gemmer mig tit ned i et sort hul, hvis man kan sige det sådan 6. Lider af mild social angst.. 7. Jeg kan simpelhen ikke gå i skole, jeg bliver skole træt så hurtigt, og jeg tror også jeg har fået angst for skoler, fordi jeg er gået igennem så meget sidste år.. 8. Ja, jeg går ikke i skole, og arbejder pt kun 9. Jeg er ved at blive sindsyg over, jeg ikke ved hvad jeg vil være.. 10. Jeg drømmer rigtig meget, og ønsker mig altid lidt væk fra det hele. 11. Jeg sammenligner mig rigtig meget med andre 12. jeg drømmer om at være ældre end jeg er Er det et indlæg jeg skal lave igen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til sund snack