12 Facts About Me

Black, white and raw!

home

Det fedeste ved at være flyttet hjemmefra er helt klart indretning. Jeg elsker at indrette! Det kunne været endnu federe hvis man havde råd til alle mulige designer møbler, det drømmer jeg da om. Jeg drømmer godt nok også om hvid lakerede træ gulve, men det må jeg vente med i lidt par år, hihi. Jeg elsker den rå stil, et mix af træ, sort og hvid. Og en masse flotte nipse ting. Åh ja jeg drømmer. Håber jeg en dag kan indrette liiiiiige som jeg ønsker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 Facts About Me