Old Memories

Cardigan and Boots

 photo UntitledExport11.jpgCardigan
H&M Shirt Samsøe Scarf COS Jeans Zara Boots Billi Bi

I går fik jeg min kæreste til at tage et par outfits billeder af mig, inden vi skulle hjem til hans forældre.  Endelig lidt outfit billeder her på bloggen, og jeg lover der snart kommer flere! I går var jeg i ført meget afslappet look, min nye cardigan, som jeg er så glad for, bor i den hele tiden! Lige for tiden er jeg utrolig forkølet, har aldrig været så forkølet før. Så det var lidt en udfordring bare at se nogenlunde ud på billederne, haha. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Old Memories