EN FAVORIT LIGE NU

LIGHT PINK SHIRT

 photo UntitledExport12.jpg


SHIRT ISABEL MARANT JEANS ZARA BOOTS BILLI BI

Jeg elsker den her skjorte, jeg fandt den på et tidspunkt i Milium til halv pris! Så det var rigtig fedt. Den er lys lyserød med creme farvet smalle striber. Jeg kan godt lide sådan et outfit, som her. Bare en fin skjorte, sorte jeans og et par støvler, også måske et chunky cardigan dertil. Outfit billederne blev ikke så gode, og de er også taget inde i lejligheden, men jeg ville alligevel dele det med jer! Har i forresten idéer til indlæg?? Har brug for jeres hjælp

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FAVORIT LIGE NU