LIGHT PINK SHIRT

Dreams this sunday

Dreams on sunday

Heldigvis koster det ikke noget at drømme, hehe. Men jeg har så mange skønne og dyre… ønsker lige for tiden, det har jeg nok altid. Men specielt når man INGEN penge har, øv. Håber stadig jeg kan få et eller to ønsker når jeg skal til London i December, årh ja, jeg glæder mig virkelig til at komme til London igen, det er altid rart at komme væk fra det hele. Designers Remix uld jakken håber jeg bliver min her til vinter, den er så gude smuk altså. Drømme er der mange af! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGHT PINK SHIRT