Barcelona 15'

New beauty products

Jeg har fået købt mig lidt nyt beauty stuff, for jeg trængte virkelig! Jeg har prøvet at købe mig et nyt mærke nemlig Pharmaceris, det skulle vist være et polsk mærke? Men so far so good, i hvert fald, det virker fint for mig indtil videre. Det er en whitening serum, som skulle gøre hudtonen lidt mere jævn, også en rens, som bare er en mild rens i gel konsistens. Derudover ser i T-zone peeling fra pudderdåserne, og en avivir dag creme. Jeg har før brugt en avivir dag creme op med aloe vera, og jeg syntes bare den er super god, også er den ikke særlig dyr :P. Der kommer snart et til indlæg med nye beauty køb(har bare ikke modtaget dem endnu).

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona 15'