FOR OUR HOME

THINGS I JUST WANT

4. TING JEG BARE GERNE VIL HA

4 ting som jeg bare ønsker mig. Jeg ønsker mig nok som nummer 1 en ny taske, og jeg har et rigtig godt øge til denne Stella Mccartney Falabella mini tote! Er den ikke bare fin? Derudover skal jeg klart i nærmeste frem tid have mig en rigtig god pæn pung, og mulberry pungen har jeg bare kigget længe på, den er så fin og klassisk, og går aldrig ud af mode. Valentino ballerinaerne og Isabel marant bobby shoes, er bare noget jeg godt kunne tænke mig var i min garderobe. Jeg har total forelsket mig i ballerinaerne, de er bare så fine! Især i den champagne farve!

Senere i dag skal jeg i biografen med min dejlige kæreste, glæder mig rigtig meget. Det er længe siden vi har været ude og gøre noget sammen. Vi skal på forpremiere på den nye Klovn! Så det skal nok blive sjovt. Andre der skal se den når den kommer i biografen?

*Næste indlæg skal nok lade hver med at blive en collage haha 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR OUR HOME