10 Things I love about fall

Sunday walk + UpdateHey! Jeg håber i stadig er med derude. Det er lidt længe siden jeg har blogget, det skyldes egentlig jeg har haft en del at se til. Jeg er igang med mit kørekort, og har været det utrolige længe, og var til min første køreprøve i fredags, hvor jeg desværre dumpede. Men hold k*ft jeg var også nervøs!!! Men heldigvis har jeg allerede fået en ny dato. Så det er heldigt, fingers crossed! Det er bare en mega udgift at tage kørekort (hvis man selv betaler), jeg havde aldrig regnet med det ville koste mig SÅ mange penge.. Det er bare surt! Udover kørekort, er jeg igang med 3 fag på HF, alle på e-learning, det vil sige jeg laver det derhjemme. Men man skal virkelig ikke tro det er nemt, at tage det hjemme. Det kræver virkelig selvdisciplin, og er tidskrævende. Bruger 3 dage om ugen + weekenden oveni på mine opgaver jeg skal aflevere, også arbejder jeg 2 dag om ugen. Men jeg skal ikke brokke mig :P.

Nå, det skulle egentlig handle om at min kæreste og jeg var ude at gå en dejlig tur i København. Vi drømmer nemlig om at flytte længere ind til byen på et tidspunkt. Og vejret var bare super skønt! Jeg skal snart have købt mig et nyt kamera, så jeg kan tage ordenlige billeder til jer. Lige nu bruger jeg bare min iphone, som ikke lige er det bedste. Lidt kludret indlæg fra mig, hehe <3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Things I love about fall