Sunday walk + Update

Et bestået kørekort!!!

Grimt billede, men det er vi ligeglade med^^

Yes, endelig skete det for mig. Jeg bestod f*ndme min køreprøve i dag, trods regnvejr. Yes, jeg er helt oppe i skyerne, for endelig lykkedes det for mig! Jeg syntes nemlig selv jeg er en meget uheldig person, og har sjældent heldet med mig. En af grundene til jeg dengang ville have lavet mit navn om. Så det er bare så fedt for mig det her. Jeg startede på kørekortet i start april! Og bestod teoriprøven i første omgang en måned efter start. Men det tog mig så langtid at få fat i en køreprøve, også bestod jeg ikke køreprøven første gang for 2 uger siden, men i dag gjorde jeg det. YEEES. Endelig skal jeg ikke bruge flere udgifter på det l*rt. For det er bare dyrt!!! Især hvis man er studerende og ikke bor hjemme længere :P. Men det har bare været et hårdt forløb syntes jeg, med alle de udgifter, tid og tanker man bruger. Kender i det? Er du igang med kørekort?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday walk + Update